fredag 26 september 2008

Det är mkt nu...

Herre min skapare så mkt vi gör nu!!! Igår åkte vi ut vid lunchtid och kom hem kl. 23.00!!

Det var likadant dagen innan. Jag är sååå trött nu men svärmor är här i 13 dagar och hon vill göra ALLT så vi kör på hårt och har gjort upp schema för att hinna.


I torsdags var vi i Kamala hos skräddaren och beställde lite nya kläder. Maken slog på stort och beställde 3-delad kostym, 2 skjortor, byxor och kasmirrock. Själv var jag lite blygsammare och tog en kappa och ett par "blanka" tighta byxor.

Den här modellen på kappan. Men med "bubbligt" tyg. Och annan färg.

Igår var vi på vår japanska favoritrestaurang, Zen vid Central Festival och slog på stort och testade en massa olika rätter. Vi fick svärmor att testa sushi! Det är stort det!


Frosseri på hög nivå. Men gud sååå gott!

Lite shopping har vi hunnit med också. Denna supersöta tunika hittade jag igår. Den är hur skön som helst och jag skall köpa en till har jag bestämt. Den finns även med röda rutor.

Idag är det pool och nattmarknad som gäller. Det är som sagt mkt nu, och jag hinner inte alls surfa bloggar. Hoppas ni alla förstår att jag inte hinner med att kommentera men jag tänker på er när jag solar, badar och shoppar!!!

7 kommentarer:

Mari sa...

Vilken underbar tunika!! Kappan är ju perfekt, helt rätt nu, mina kappor har blivit förstora men dottern har inte tagit med sej sin så den lånar jag. Snodde även undran lite jeans hoppas hon inte saknar dem.

Förstår att det är fullt upp nu, känner igen mej när jag är i Västervik, mycket man ska hinna med och släkt att hälsa på.

Den maten skulle jag gärna smaska i mej av fast lite senare i dag nu ska det bli frukostmacka.

Kram på dej!!

Hälsa svärmora!!

Linda P sa...

Vad skoj, du får du läsa i lugn och ro sen. Supersöt tunika!! Men.. är det inte mitt Attling-halsband du har på dig??? Hur sjutton fick du tag på det;)???

Ha det så mysigt med svärmor :) KRAM!!

a-k sa...

Tunikan var jättesöt och kappan ser väldigt lovande ut. Hoppas vi får se den när den är klar. Ägna du dig åt svärmor nu, vi finns kvar här :-)

Fröet sa...

Underbar tunika och besök hos skräddaren är väl aldrig fel ;)

Mrs. b sa...

Va roligt ni verkar ha det! Passa på och njut och tänk inte på bloggen!!!

Svar: Vet inte om det är svårläkt eller om det är en infektion - ska till tandläkaren imorgon för kontroll. Men infektion är nog inte helt ovaligt vad jag har förstått av tandläkaren. Sen fick han ju greja en del (lite mer operation än bara borttagning) för att få fram tanden innan han kunde ta bort den, det kan ju ta en stund innan smärtan försvinner.

Önskar bara att allt kunde vara som vanligt igen snart...

Familjen V sa...

mari: älskar tunika o hoppas hitta den i rött imorgon. kappan blev inte riktigt som på bilden för skräddaren trodde på en snävare modell till mig. jag litar på honom.

kram kramlinda P: nu har jag hunnit läsa lite. kul idé det där om att spraymåla kontakter svarta. det skall jag prova på!

kram krama-k: ja är nöjd på allt! imorgon skall jag testa kappan. så spännande!!!

kramfröet: skräddaren är superbra! och har svensk flickvän som översätter oxå!!

kram kram


mrs b: aj aj- stackars dig!!! ok- men nu förstår jag varför du fick mer ont än mig iaf.
jag drog ju bara. hoppas allt är bättre nu!!

kram kram

Mrs. b sa...

Nu har jag fått penicillin, och det hjälpte snabbt mot infektionen, som i mitt fall sista dagarna mest kändes i kroppen som en sjukdomskänsla (lite feber, orkeslös, jobbigt att andas, osv).

Helt otroligt, bara efter ett par timmar efter första tabletten kände jag en skillnad, så jag är rätt glad att jag fick penicillin. Trots att jag verkligen hatar att svälja tabletter... får dela en tablett i 4 bitar innan...
Men nu är det bara några dagar kvar på kuren, och idag ska jag till tandläkaren och ta bort stygnen, så efter det är nog det mesta som vanligt igen! :-D