måndag 15 september 2008

Gulligaste parfymen...

Häromdagen när jag var hos frissan såg jag en parfymannons för Harajuku Lovers.

Det visade sig att denna serie är Gwen Stefanies nya parfymkollektion! Jag har väntat så på den sen jag fyllde år i april. Ville ha den i present men hittade inte den någonstans. Inte så konstigt kanske för den kom ut nu i september.


Dockorna föreställer Gwen Stefani (blond i mitten) och hennes coola harajukuinspirerade dansare. Nästa gång vi åker till Patong skall jag lukta på dom och välja ut en. Alla dockorna har olika dofter men gemensamt för dom är: friskt, blommigt, sött och fruktigt. Precis min smak

Gillar jag inte nån doft köper jag en ändå för utseendets skull. Tydligen är målgruppen "yngre tonåren" så jag är väl i nån ålderskris, he he. Eller så har jag bott i Asien så länge nu och anamat att det är OK för vuxna att gilla dockor i allmänhet och Hello Kitty i synnerhet.Denna är favoriten utseendemässigt- Love är det gulliga namnet.Harajuku är ett distrikt i Tokyo och är ett viktigt centrum för ungdomsmode i Japan och många trender börjar i de många designerbutiker som huserar där. Klädstilen är extrem och uppseendeväckande och har fått namnet efter harajuku efter området. Källa Wikipedia10 kommentarer:

Anonym sa...

Ann; Dom är jättefina! Ännu finare live. Man får en sådan myskänsla när man kommer in i sovrummet. Sängen blir ju så mycket mer inbjudande när man har fina sängkläder. Vi får se hur länge dom håller. Brukar inte köpa sängkläder på IKEA faktiskt. Konstigt nog! :) Men skulle dom inte hålla så hemskt länge så är det ju inte hela världen när dom var så billiga. Hehe, ja precis, aldrig fel att köpa nytt. ;)

Kram

Linda K sa...

åh så söta! som små dockor ju :)

Mari sa...

Så söta de var, hoppas de doftar lika gott. Gillar oxå lite ungdomligare parfymer kan inte med "tunga" saker. Ska bli spännaden att höra ditt utlåtande!!

Kramen på dej!!

madde sa...

god morgon tjejen du har fått en utmärkelse av mig :)

Familjen V sa...

malin: jag brukar köpa dom där billiga till barnen. bra med sånt om dom är typ magsjuka o man bara inte orkar tvätta mitt i natten. bara slänga för dom är så billiga. för tyvärr klarar dom inte så många tvättar. men dom som kostar lite mer har faktiskt varit helt ok.

kram o ha det bra!
linda k: supersöta o en prydnad i badrummet! hoppas bara att dom inte stinker bara;)


mari: gillar oxå lätta o friska dofter. typ som salongsshampoo.
sist hos frisörskan hade hon en som luktade exotisk fruktsallad (mango, ananas o granatäpple) det hade varit ngt för mig i parfymväg.

ha det så gott idag!


madde: åh tusen tack!!
blir jätteglad o finner det lite mer inspirerande att blogga när man vet att folk uppskattar en. tvåvägskommunikation är alltid trevligast;)

kram o tack!!

mia sa...

Jag tycker det här fenomenet är så roligt. Älskar japanarna som till först verkar reserverade och stela men är minsann betydligt modigare än vi svenskar.

Mygg, låter jobbigt. Du får införskaffa mygg-deo och ljus så du kan fortsätta mysa ute!

Kram Mia

Lisa sa...

Nu blev jag jättenyfiken på doften! :)

Familjen V sa...

mia: japaner är ett lustigt folk ja. charmiga o väldigt artiga men under ytan är dom väl som alla andra. skillnaden är väl att dom helst döljer det och vill smälta in mer. tror jag. jag är ju absolut ingen expert.

jo då vi har myggmedel på barnen. såna där "mosquito repellant" och dom är kanon. men jag tror att dom inte är helt nyttiga o använder det sparsamt.

kram o må väl!lisa: jag är oxå väldit nyfiken o sugen på att lukta. men svärmor kommer nästa vecka o då drar vi till shoppingmall!

må väl!

anna-karin sa...

Vilka sötisar. Gillade frissen på henne i rosa.

Familjen V sa...

anna-karin: supersöta verkligen!