tisdag 2 september 2008

Salongsbesök...

Idag vaknade jag till ljudet av regnsmatter. Mysigt tycker jag.

Nu har det slutat regna och jag skall göra mig iordning för ett frisörbesök. Skall göra en rakpermanent från det japanska märket Shishiedo. Tydligen väldigt bra och väldigt dyrt i väst. Men här har man råd att testa.

Hoppas inte håret trillar av bara, ha ha. (fast då skrattar jag nog inte)


Apro hår så har jag beställt en "mirakelborste". Eller svärfar har beställt en till mig för han beställde en till sig. Eller till sin yngsta dotter kanske man måste tillägga. Undrar hur många som beställer rosa hårborstar med sin svärfar egentligen;)


Tangle Teezer heter denna borste som reder ut tuvor utan att slita på håret och på sikt ge ett betydligt starkare och tjockare hår. Passar alla hårtyper och till hårömma vuxna som barn.

Nu håller vi tummarna för att den håller vad den lovar, men jag har läst hos några som använt och dom lovordar borsten.
Bild: Satine.se


6 kommentarer:

Silvia sa...

Vilken salong går du till?
Jag var inne på en salong i Central Festival och frågade om de hade någon ledig tid för färgning på min utväxt. De kallade genast ut en super gay kille som ville göra en jätte makeover på mig. Sprang genast därifrån och vågar nu inte gå in på fler salonger. GULP!

Linda P sa...

Rakpermanent- ja tack! Det kvittar hur länge jag fönat, plattat och donat. Lite fukt i luften och vips så blir det så där krusigt... Grr....

Mari sa...

Rakpermanenta skulle jag oxå vilja göra, har en hårman som inte är av denna värld, tar 3 timmar att torka och sen är det lockigt och vågit om vartannat. Plattar håret ibland men som Linda p säger har jag samma dilemma. Tur man har långt hår annars hade man väl sett ut som ett svinto, har fått lockigare år med åren.
På gott och ont!
Ska bli spännande att se resultatet, hoppas du har bilder före och efter.

Kram!!

Familjen V sa...

silvia: vet vilken salong du menar. där köper jag hårprodukterna. dom är väldigt kunninga iallafall;)

jag har varit på flera ställen, bla den mittemot main entrance, den här inne på området och 2 ggr på Eh Saloon. Den ligger på gatan ned till piren. Hon är en ganska lustig tjej som "pratar" engelska.
Jag gör inpackning o toppar bara håret här. Vågar inte ge mig in i att förklara frisyrer o sånt. Dom säger ju bara yes, yes och nickar;)

ha det fint!!linda P. det är precis anledningarna till att jag rakpermanentar mig. håret blir typ 80-90% rakare men det går jättefort att plattånga o håller i fuktigt väder!! det är jätteskönt att veta att det inte är bortkastad tid.

kram krammari: precis som jag förklarar för linda- det är underbart att ha rakpermanentat det för då håller frisyrerna. man behöver bara plattånga i några minuter på morgonen. spar en massa tid. och det håller mot regn o fukt!!

rekommenderas men den här metoden är dyr!! men jag orkar inte med jox på morgonen + allt som barnen hittar på på morgonen.

kram fr. en föredetta krullis;)

Starmama sa...

Vilken smart borste! Och vad fin du blev i håret.

Hälsn, en ny blogg-läsare ;-)

Familjen V sa...

starmama: ja visst verkar den bra? jag är mest intresserad av den biten att det inte sliter så mkt på håret.

kul med nya läsare! välkommen tillbaks!

ha det