fredag 12 september 2008

Bad dag... eller Bad day

Äntligen strålande sol och varmt!!

Men inte var jag glad för det. Var hos tandläkaren och skulle sätta fast porslinkronan på den lagade tanden idag. Tyvärr passade inte kronan och ilningarna har inte gått över. Skall tillbaka till rotfyllningstandläkaren och kolla upp felet nästa vecka. Blää!!

Jag är ordentligt trött på mina tänder nu och känner mig lite nere. Har ingen inspiration att blogga alls. Tar mycket på mitt humör och jag bävar för det värsta, dvs att allt får göras om igen.

Men lite gladare blev jag efter att ha varit vid poolen med familjen. Det var ett tag sedan för det har blåst och regnat nästan hela september.

Man blir verkligen glad av sol och värme.


Vår store kille har lärt sig att snorkla!


När vi kom hit så förundrades vi över hur många bleka heltidsboende faranger (vita västerlänningar) det fanns. Särskilt maken. Se vem som är blek idag efter 8 månader här.;)

Själv använder jag SPF 30 vid bad, har dagcreme med solskydd 20, bär keps och sitter i skuggan. Gissa vem som blir brunast efter en dag ute?

Trevlig helg på er alla!
11 kommentarer:

Starmamas sa...

Haha, jag antar att du blir brunast :-) Min sambo är likadan, han solar i stort sett aldrig oavsett om vi är hemma i Sverige eller utomlands. Passa på att njuuuuta nu! KRAM!

Mari sa...

Jäkla tand det där, det måste vara en nerv som inte är helt död för annars hade du inte känt nåt.

Vaknade vid 3 tiden, det är ju okristligt och jag som ska iväg och jobba vid 11 och inte kommer hem förrän vid 15-tiden i morgon, fast jag har ju sovande jour och där brukar man få sova bra, har aldrig blivit väckt.

Nu ska jag gå och lägga mej en stund och försöka sova en timma iaf.

Vill oxå sola nuuuuuuuu! Blir oxå jättebrun utan anstängning men är nu som ett lakan tycker jag medan andra tycker att jag fortfarande är brun. Ser underbart ut!!

Ha en bra dag!!

Kramar från mej!!

m a r i a k o d e n sa...

Hej din stackare!!
Oj vad jag tycker synd om dig.....ont i en tand är så himla vidrigt.....Hoppas de får bukt med tanden snart så du inte beh. gå omkring medvärk!!!
Nä, man skulle ha löständer....haha.....
Har inte tandvärk o inte heller blogglust just nu.
=(
Tänkte kika unt lite på bloggar medansfam. sover å sen ska jag inte ens öppna datorn på en tid......

Ha det bäst å lycka till med tanden!!
Kram på dig!!!!!!!!!

madde sa...

åh vad avis jag blir, så skönt med värme och sol....här är det rusk och regn...hoppas det blir bättre med tanden, kram

Familjen V sa...

starmamas: brunast är jag ju från början o brunast, fortast blir jag oxå. fast jag inte vill;)
maken undrade nyss lite ledsamt om jag tycker han är blek. inte direkt blek, men blek för att bo här.

kram o trevlig helg!mari: ja- tanden verkar bli en sån där långvarig trasslig sak bara för att det är så jäkla krångligt att ta sig fram o tillbaks;(
men vi skall inte ta ut det värsta i förskott försöker jag tänka.

jag har oxå sovit middag idag. trött av att inte göra ngt. det tar på krafterna att slappa;)

ha en bra dag på jobbet o hoppas att du piggnade till!

kram kram
mariakoden: tycker oxå synd om mig själv. jag sa till maken att jag ville dra ut alla mina tänder o ha löständer, så man slipper sånt här. men det skulle oxå vara rätt så smärtsamt det med;)

ha en bra helg o njut av hösten!

kram krammadde: tur att man kan "trösta" sig med lite sol o bad. det livade helt klart upp humöret. så synd att det inte är mer sommar i sverige. mer sol o mindre grått i sverige vore väl toppen!

kram

martina sa...

Det är skit att ha ont i tänderna ju. Förr hade jag alltid ont i magen, jag var så grinig och hade inte lust för något. Men jag slutade tugga tuggomi så blev det bra! Ah bara njut av värmen för gud vad jag skulle vilja åka härifrån och bara få sola och bada... kanske en resa till jul, eller lägga pengar på renovering! Nej så trist man måste ju få leva lite också! KRAM

Familjen V sa...

martina: visste inte att tuggummi kunde orsaka så mkt ont!
vi njuter av värmen o har det skönt men jag kan inte hjälpa att jag är lite rastlös. det är vi att vi inte gör så mkt nu för att vi väntar in gästar.
jag tycker absolut att man skall resa o se världen. det är en erfarenhet o investering till sitt eget välbefinnande som får en att växa o uppskatta det man har hemma mer.

kram kram o må väl

Mrs. b sa...

Oj vad ni ser ut att ha det bra! Ja, förutom jädra tanden förstås. Men jag blir ju aningens avis på er som får ligga vid en pool och bada och sola... :-)

Familjen V sa...

mrs.b vi har det bra (förutom tanden)
nu har det varit varm i 3 dgr o jag svettas.

kram

Solrosfrö sa...

Jag tycker inte att han är blek ;) Här har vi redan tvingats börja med fuskbrunheten pga sommaren som snuvade oss på hela augusti...

Familjen V sa...

solros: han är inte blek ens på vintern. han är ganska mörk i vanliga fall.
det är det värlämdska hästhandlablodet som gett honom hans mörka utseende;)
när vi var i Bulgarien en sommar tordde många turister att han var inhemsk invånare.
(jag skojar mest med honom här)

kram o må väl!