fredag 19 september 2008

Fiberwig...

Efter att ha läst i Sofis Mode om en storsäljande mascara från Japan som skulle ge "lösögonfranseffekt" så var jag ju tvungen att testa det här fantastiska.

Den heter Imju Fiberwig och såldes dagligvaruhandeln Watson här i Phuket för 80 kr.


Som andra asiater har jag korta raka ögonfransar och måste alltså ha mascara som ger både längd och volym. Till vardags använder jag Diorshow Mascara som är bäst och Fiberwig är lik i borststorlek och konsitistens, dock lösare i konsistens. Mascaracrèmen har lösa fibertrådar som fäster sig på ögonfransarna och det är dom som bygger upp ögonfransarna när dina egna har tagit slut.

Applicering: jag tar alltså först på 2 lager Diorshow och sedan duttar jag på Fiberwig tills jag är nöjd.Man kan bygga på fler lager tjocka långa fransar utan att det klumpar sig med Fiberwig. Man kan ha endast Fiberwig men jag tycker inte att den tillför lika mkt volym och kom på att det gick fortare om jag tog Diorshow först för volym och Fiberwig för längd.

Som ni förstår så är alltså detta ett riktigt fynd för mig och jag kommer att köpa med mig ett lager hem. Vet inte vad den kostar i Sverige men den säljs ju på NK så antagligen dyrare än 80 kr.

Trots att den inte gav "lösögonfranseffekt" så var det bra nära. Jag älskar den och ger Fiberwig 2 tummar upp har en ny favorit i necessären!
(den finns att köpa på NK i Sverige men det skulle inte förvåna mig om den säljs på Kicks eller Åhlens snart)8 kommentarer:

Solrosfrö sa...

Köp på dig ett lager för den lär inte vara billigare här... ;) psst jag har ny adress.

Madde sa...

Hallo tjejen, detta med ögonfransar är inte lätt dessutom blir dom kortare (?!) med åren. Jag använder nåt liknande men från Maybylline :)kram

Familjen V sa...

solrosfrö: aha- där var du!! du bara "försvann" där ett tag. skall länka om dig.

kram
madde: öhh- blir mina kortare får jag väl börja med fransprotes;)
ärligt talat så har jag äntligen hittat ngt som håller vad dom lovar o jag är supernöjd.

kram o må väl!

Starmama sa...

Åh! Jag har långa och tjocka ögonfransar och älskar Diors Black Out (waterproof) men testar gärna en sån här nyhet, så klart ;-)))

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAM på dig!

Familjen V sa...

starmamams: jag ÄLSKAR också Diors Blackout o kan inte fatta att det finns folk som tycker den är så där! Finns ingen bättre mascara o den är värd varje krona.
Fiberwig är perfekt att ha över för man bygger på längden utan att det klumpar. Jag älskar den här oxå ihop med Dior.
Men du din lyckost som har långa tjocka innan behöver ju egentligen bara ta Fiberwig endast. Om du inte är som mig och älskar tjockt lager mascara;)

kram o du måste testa om du oxå är smink-junkie!

http://tumadre.blogg.se sa...

Visa gärna bildpå dina ögon med fiberwig! :D

Familjen V sa...

tumadre: jag sminkar mig väldigt sällan här. endast när jag går ut och det precis innan för det är så varmt;)
men jag skall försöka komma ihåg att ta kort nästa gång, men det är så svårt att ta bra kort på det. men I´ll give it a try!

kram!

helena sa...

hej! jag har letat efter denna mascara överallt, (fiberwig). men hittar den inte!! jag bor inte i stockholm så jag kan inte köpa den på NK.. finns det någon chans att du köper den åt mig ochskickar den till mig? jag betalar dig såklart.

mejla till hforsgren@gmail.com
om du kan tänka dig att ställa upp!

mvh helena