söndag 14 september 2008

Vad ska jag skriva om?

Det känns verkligen tomt i huvudet på intressanta ämnen. Eller några ämnen överhuvudtaget. Tipsa eller fråga mig gärna om ämnen så har jag ngt att skriva om.

Nu är det kväll och jag väntar på att barnen skall gå lägga sig så jag får kolla på dr. House. Visserligen mår jag lite dåligt varje gång av serien och upptäcker några (nya) dolda symtom men nu när maken har "fixat" två säsonger så måste jag banne mig kolla igenom dom! (maken hotar med att inte fixa fler serier om jag inte kollar klart)

Till det blir det thailändska sötsaker. Ser skumt ut men smakar jättegott. Tänk sött och kokosmjölk. Är man inget fan av kokosmjölk så skall man hålla sig ifrån thailändska sötsaker.


Innehåller bl a vetemjöl, rismjöl, tapiocamjöl, kokosmjölk, jasminevatten och palmblad (som viras runt)


Ungefär samma ingredienser som ovan men med färgat grönt och rosa jasminevatten.

Skön söndag på er alla!5 kommentarer:

Mari sa...

Det där godiset ser spännade ut, skulle vilja ha en smakbit. Gillar att testa men vid gräshoppor gick min gräns fast jag smakade givetvis och det knastrade som fasen, aldrig mer.

Låter inte bra att du får en massa symtomer när du tittar på Dr House sånt biter inte på......tittar mycket på TV 4 fakta och där är det en massa konstiga sjukdomar, tycker det är intressant men inget jag känner efter av.

Så var du lugn, du är frisk som en nötkärna förutom en envis tand!!

Visst var lampan söt, just att den var så liten. Hittar väl aldrig nån mer sån så jag får vara nöjd över denna.


Kram på dej!!!

madde sa...

känner igen mig, har bloggtorka vilket iofs delvis beror på att jag börjar jobba igen och inte har samma tid som förut med mina projekt...men det känns trist samtidigt...men du dom där godisarna ser ju smaskiga ut iaf dom vit/grön/rosa :) ha en härlig kväll, kramis

Linda P sa...

Å jag har en miljon inlägg att läsa för att jag inte varit vid datorn i helgen :) Så kan det gå!! KRAM

mia sa...

Jaha House säger du... Själv ska jag ta en dusch och sedan krypa upp i soffan o se Bridget Jones 2 som går på TV ikväll.

Tråkigt att du missade klockan. Själv får jag nog fortsätta drömma om den då jag är student o verkligen måste köra på budget i höst.

Kram Mia

Familjen V sa...

mari: thai sötsaker är supergott och känns nyttigare är en tårtbit. jag älskar kokossmaken o köper med mig flera förpackningar varje gång vi handlar.
gräshoppor har jag sett ofta men jag förstår verkligen inte varför man äter sånt. det är ju bara friterade benbitar. säkert ngt med potensen som det alltid handlar om här i Asien.
jag tror att jag är så sjukdomsnojjig för att jag har för mkt tid att tänka.
-tänk på positiva saker istället säger maken o jag skall försöka;)

lampan är supersöt o var glad att du hittade en .

kram o ha det så superbra!!madde: bloggtorka råder här oxå! man vill skriva om ngt nytt o intressant men just nu gör vi inget nytt. men jag tänkte att jag skriver det jag kommer på så får andra avgöra om det är intressant.

ha det bra trots mkt jobb!!
linda p. ja- det är nackdelen när man åker ifrån datorn! det är faktiskt lite stressande. man du är säkert supersnabb o hittar dom bästa inläggen snabbt. läs mina;)

kram o må väl bruden!!


mia: house är det här. det är två säsonger a 24/säsong! jag är i början av sista nu. puh!
klockan är inte gratis precis, men ack så läcker.

kram o må väl!