onsdag 24 september 2008

Sverige besök...

Nu är det full rulle här förstår ni!

Spännande böcker att läsa, glossiga tidningar att bläddra i och en svärmor med följe att underhålla.

Igår tog vi en lugn dag vid poolen och senare på kvällen åkte iväg och åt på Green Mango som är svenskägt av några vi träffats härinne på Land&Houses. Green Mango finns tydligen även i Malmö har jag hört.

Väldigt uppskattat av barnen som åt upp sina köttbullar på nolltid. Givetvis fanns det thailändskt mat oxå för våra nyanlända gäster som hellre ville testa det. Bra mat till billig peng. Servicen var kanon! Vi kommer tillbaka Silvia!En glad Ann som älskar folk omkring sig och besökare. Och inredingstidningar som har kommit nu!Buffelhuvudet som hängde innen på Green Mango roade barnen mkt. I ögonhålorna satt färgade glödlampor. Huu- så spännande!!

Idag torsdag bär det av till Kamala för påhälsning hos skräddaren. Maken skall ha en kostym och jag vill ha mkt jag. Som vanligt. Kan dock inte bestämma mig för vad bara. Som vanligt.

Vi får se vad det blir....7 kommentarer:

Mirva (fd Starmama) sa...

Jag förstår att barnen var riktigt nöjda med sina köttbullar! Kul att kunna äta köttbullar även i Thailand... Vet du, här om dagen ville barnen inte ha köttbullar hemma hos oss men när vi talade om att det inte var frågan om några vanliga köttbullar...utan att det var BAMSES farmor (haha!) som hade tillagat dem...då bad de om fler ;-)))

Kramis från fd Starmama (Mirva) som valde att inte fortsätta blogga, vill du maila mig så finns jag på pojkmamman0405@hotmail.com

KRAAAAAAAAAAAAAAM !!!!

Anonym sa...

Hej Jag har lägenhet nära dig och är i Thailand ofta. Om ni är nöjda med er skräddare kan du väl skriva hans namn så jag kan pröva honom också. Har tyvärr så dåliga erfareneter sen tidigare.
Hälsningar Lena

Mari sa...

Verkar varit en trevlig dag!

Mycket vill ha mer heter det va? Det är väl billigt att få kläder uppsydda i Thailand om jag inte har fel, så bäst att passa på.

Vad härligt att du nu fått lite lektyr att spänna ögonen i.

Kram!!

Fröet sa...

Härligt att få lite påfyllning från kalla norden ;)

Familjen V sa...

mirva: hej! kul att höra av dig, tråkigt att du slutat blogga däremot.
fanns ingen som haden sån koll på fina o bra barnkläder som du!!!
vem skall nu ge mig tips!!???

det är klart barnen ville ha "farmors köttbullar" dom är ju godast i världen vet ju alla;)

hoppas du börja blogga igen och att du isåfall hör av dig!!

kraaaaam på dig själv!!!!!!


lena: skall absolut tala om hur det går. har själv inte sytt om ngt innan. den här skräddaren har en svensk flickvän så hon tolkade så att han skulle förstå precis hur vi ville ha det.
vi får reda på om 10 dgr om vi är nöjda. hittills är vi det!!mari: uj uj va mkt vi har att göra!!! inte en lugn stund, bloggandet får verkligen stå åt sidan nu. sällskapet har så många saker dom vill göra så vi har ett fullspäckat schema fr. morgon till kväll. puh! men det är superkul!!

må väl o vi hörs av!!!!!

kram!!!!jessika/fröet: alltid härligt med saker hemifrån!

kram

Silvia sa...

Arrrgh, jag sa till dem att ta ner buffalohuvudet från väggen! När katten är borta dansar...
Schysst att killarna uppskattade köttbullarna. Efter all strimlad kyckling och biff i Thailand kan det vara gott att sätta tänderna i en köttbulle m. gräddsås.
Börjar längta riktigt mycket till Chalong nu!

Familjen V sa...

silvi: jag är heller inget fan av stora buffelhuvuden men barnen gillade dom o allt som roar dom är ju bra;)

min äldste son ÄLSKAR ju potatis o köttbullar o åt upp fortare än dom vuxna!!

förstår att du längtar hit!


kram o ha det