måndag 5 maj 2008

Shoppingen då?

Hur var shoppingen i KL då kanske någon undrar? Tja- vad skall man säga?

Antingen så kunde man handla hysteriskt dyra märkeskläder eller så fanns det långa klänningar, tunikor (typ glittriga och pråliga saker med gulddetaljer) eller så kunde man köpa stentvättade jeans i pösmodell á la 80-tal. Visserligen jobbar några modefantaster på ett återtåg av detta elände. Men vissa saker hör hemma i det förflutna och skall stanna där. Eventuellt kan man kolla in gamla bilder för att skratta så att tårarna sprutar.

Det fanns dock bra shoppingcentra med snygga saker till väldigt bra pris. Vi hittade ett ställe sista dagen men barnen var helt bananas den dagen så vi fick traska hem omedelbums med dom!!

Mot alla odds så jag hittade min födelsedagspresent! Japp- jag är en sån som väljer min present själv. Det är bäst så. Alla blir glada och nöjda på det sättet.
Den här lilla söta klocka från DKNY "fick" jag av maken.


Däremot så ångrade jag mig något grymt att jag inte köpte den här väggklockan! Vill ha den här i mitt framtida hem/hus/lägenhet. Sååå snygg och väldigt praktiskt med tid/datum. Och år om man skulle lida av tillfällig blackout och glömma bort det.
Men när jag stod där i affären så kändes ett ett köp helt hundra. Den var visserligen billigare än hemma. Kostade 1100 kr mot 1700 kr hos ROOM. Fortfarande mkt pengar. Men maken tröstade med att den kanske finns här i Thailand. Eller i Hongkong som vi tänkt åka till om 90 dagar.

Bild: Flap wall clock från Room.

8 kommentarer:

Lillan sa...

riktigt riktigt cool väggklocka!
Jättefin armbandsklocka också, synd att du inte fick driva omkring i shoppingcentret i lugn och ro, å andra sidan kanske det hade blivit jobbigt i januarie när allt skulle packas med hem.....:)
kramelikram Lillan

Hanna-Sofia sa...

Jättefint klocka du handlade. Jag är också en sådan där tråkig person som gärna handlar mina egna presenter ;-)

Hörru du är inte ensam om att ha kollat in den där läckra väggklockan. Du stöter säkert på den igen.

Familjen V sa...

lillan: visst är väggklockan underbar? kan man säga underbar om en klocka? ;) Tom Jeppe tyckte den var ok- kanske inte priset men om den är billigare så...
Du- vi har kollat upp pris för postpaket härifrån o det är mkt billigare. så hittar vi ngt så är det ju en kul grej och minne.

kram kram vi hörs sedan!!!


hanna-sofia: nej, inte tråkigt utan praktiskt att "välja" själv.
fast jag brukar önska en massa så jag vet ju inte vad som köps, så liiiite överraskning är det ju ;)

vi håller tummarna för att jag hittar klockan!!

martina sa...

Kul att du gillar klockan, i med att jag har den i vardagsrummet köpte den nog för två år sedan och har inte tröttnat på den!

Familjen V sa...

martina: jo du- jag har allt sett din ursnygga klocka!!!
det var det som fick mig att bestämma mig för att jag "måste" ha en sån ;)
håll tummarna för att jag hittar en här.

Jessika sa...

Attans snygg ;)

Jessika sa...

...båda klockan och klockan alltså!

Familjen V sa...

jessika: tack tack! ja- den där väggklockan SKALL hänga hemma hos mig nästa år. har hittat en på nätet som kostar 1200 kr. om jag inte hittar ngn här alltså.

ha det fint!!!