torsdag 8 maj 2008

Hemtrevligt i Sverige...

Trots att det här i första hand är en reseblogg så är det i andra hand om mig, min familj och mina intressen. Mitt stora (största) intresse är inredning.

Så här kommer ett inlägg inom området. Antagligen kommer jag att i fortsättningen skriva mer om inredning. Känner att jag saknar det så mkt och på det här sättet får jag utlopp för mina idéer och tankar.


Detta hem utanför Stockholm såg jag första gången hos I Veras hus och blev så där glad och superinpirerad av typ allt i hemmet.

Jag älskar hem som någon med loppisfynd, iderikedom och enkelhet har inrett. Det är inget lyx eller så utan bara mysigt och hemtrevligt. Man känner: jäklar så här kan även jag göra. Och dessutom ha råd med det.Fler bilder hittar ni här.
4 kommentarer:

Anonym sa...

Klockren beskrivning Ann! Det är ju sånt osm är så kul, att man faktiskt kan förverkliga det. :D Mycket charmig lya det där! Gillar översta tavlan...

Malin Inspiration & design

Familjen V sa...

malin: Ja- tycker att personliga hem är snyggast o mest inspirerande. Visst är det snyggt med dom där urläckra hemmen med alla dom dyra rätta möblerna men det är så långt ifrån mig. Det räcker att köpa några enstaka saker. Eller fynda dom på Blocket.


kram o trevlig vecka

Jessika sa...

Me like :)

Familjen V sa...

jessika: ja- hemtrevligt o mysigt eller hur?