tisdag 29 juli 2008

Sizzlers...

Igår åkte vi in till Central Festival som ligger här i närheten. Vi skulle kolla på lite grejer till mig och käka lite kött på Sizzler´s. För att fira maken i efterskott. He loves kött!


Den mysiga innergården som består av uteservering och vattenfontäner. Och skugga.Bröderna Bus som hoppar och busar runt. Som vanligt. Gör dom inte det blir jag faktiskt lite orolig och undrar vad som är på tok.För att få upp aptiten kördes några racervarv.Det var faktiskt riktigt bra mat på Sizzler´s. Våra förväntningar var lite lagom låga eftersom det är en amerikansk snabbmatskedja. Ni vet, helt OK att käka där om man är hungrig men så mkt mer är det inte. Men, jag blev positivt överraskad särskilt av salladsbuffén. Den var supergod, fräsch och variationsrik. Trots att jag bara smakade på lite av varje så var jag nästan mätt när min "kötttallrik" kom. Fick tvinga mig att äta upp revbenspjällen men det var knappt. Riset fick jag hoppa över. Den var skum dessutom, tror den var kokt i kokosmjölk eller ngt. Smakade så iallafall. Inte äckligt, bara annorlunda.
Ok, ok- jag var proppmätt men lite dessert måste man ha. Särskilt om det ingick i buffén. Dumt att inte ta en smakbit. Och nej- båda var INTE till mig! Nån måtta får det vara.


6 kommentarer:

Mari sa...

Oj, vad gott det ser ut!!!!
Här i stan finns bara Pizzerior och hur kul är det??? Nästan bara iaf. Gillar att testa ny mat men det är ju hopplöst här så jag passade på när vi var i Stockholm.

Gulliga och härligt spralliga ungar du har.

Anonym sa...

Ann; Nja, dom är väl sådär bekväma. :) Barnen tycker dom är okej. Man får ha dyna/kudde i dom annars går det inte att sitta i dom. Tur dom var på rea, ananrs hade jag inte köpt dom. Tror inte att dom går & stapla tyvärr. Men pallarna är för sig själv. Tror dom får stå i lekstugan över vintern. :)

Ha det gott! Kram

Vad mysiga bilder. Desserten ser smarrig ut! Mmm.. :)
/Malin Insp/design

martina sa...

konstigt nog går det alltid att få ner efterrätt! Nu ska jag och sambon ta en promenad och köpa frallor! Ha en bra dag

Familjen V sa...

mari: visst är det tråkigt med bara pizzerior? man vill ju så gärna testa nytt.

spralliga barn är bara förnamnet. det är ett under att vi får med oss båda hem efter varje tur utanför huset;)

kram o ha det fint!malin: jasså dom är inte så bekväma. fast det är ok, för vi kan inte ha dom ändå eftersom dom är så otympliga o ej stapelbara. fast fina är dom och pryder trädgården.martina: det är en prioriteringsfråga om man orkar dessert;) jag anser att man måste ha lite sött efter en middag. bara lite då....
åh- nybakade frallor!! kan nästan förnimma doften av detta ljuvliga.
NJUT!!!

Fotavtryck i Asien sa...

Sizzler är guld värt,, minst en gång i veckan för att få lite sallad..

Här i Chiang Mai har vi faktiskt också Sizzlad..
Måste plåta den där skylten nån gång..

Familjen V sa...

fotavtryck i asien: ja- vi blev verkligen positivt överraskade! superfräscht och gott. fast nästa gång satsar jag bara på salladsbuffen för nu orkade jag inte smaka på 1/4 ens och det vill jag nästa gång.

ha det!