tisdag 22 juli 2008

Rastlös...

Trots att jag trivs här så längtar jag hem emellanåt. Särskilt när jag har pratat med dom där hemma i telefon eller ser ngt som jag vill göra hemma i vårt nya hus. Jag längtar efter att göra något nyttigt, praktiskt eller bara smågreja.
Fasiken- jag längtar efter att få storstäda emellanåt!

Så det är väl inte bara att jag längtar hem utan mest efter att göra något annat för att bryta vardagen.

Här är man ledig hela tiden och jag är ingen person som gillar att "göra ingenting" på dagarna. Missförstå mig inte. Jag har inte ångrat mig att vi bor här. Det är det bästa beslut jag (vi) har tagit. Jag älskar vårt lugna liv med man och barn.
Jag uppskattar t om vårt liv tillsammans mer nu och inser vilken tur jag har i livet. Sånt som man tar för givet alltför ofta.

Men ibland vill jag göra något. Förvekliga en tanke eller idé. Är egentligen en person som gillar att ha en massa "projekt" på gång. Mycket beroende på att vi har köpt hus och är på gång att boka en hembiljett. Det är så många spännade projekt och inköp att se fram emot!

Konstigt vore väl det att inte längta efter det!?!

För att bota "abstinensen" föreslog maken att jag kollar upp saker jag vill ha och tar reda på pris och var dom finns att köpa.

Jo men tjena- det lindrar inte abstinensen, snarare förvärrar den.


Här är iallafall några saker jag vill ha till vardagsrummet. Med betoning på vill ha. Ej ha råd med.
Tapeten Sophie, Sandbergs Tapeter.

Big Bundle, Rummet.se


Karlstad, skinnsoffa, IKEA


Stringhylla, Rum21


Componibili, Rum21


Bourgielampa, Rum21

Alfabetplansch, Blueartstudio.

Flip-flap wallclock (igen!), Room

Faktiskt så känns det lite bättre när jag ser hur fint det kommer att bli. Trots att vi inte kommer att ha råd att köpa allt.

På en gång iallafall;) Men man måste väl få drömma?


9 kommentarer:

Hallakulle bygger bo sa...

Självklart ska man drömma! Jag drömmer jämt om allt jag vill köpa. Jag sparar och helt plötsligt har jag råd att köpa den där prylen. Jag köper inga substitut för halva priset utan väntar tills jag har råd med "the real thing". =)

Det är fina saker som du drömmer om!

Malin sa...

Ann; Jaa, det är det! Hihi, det där var ett bra tips. Får väl testa det. För detta är nog det jag vill allra mest med vårat hus. :)Jag förstår att du längtar "hem" i bland trots att du trivs väldigt bra där. :S Tur du kan drömma lite under tiden. :) Najsiga saker du visar upp. Klockan längst ner väcker stor habegär hos mig med.
Bourgilampan med förstås och kartellbordet och..... :D

Kan tro att du blir en aning frustrerad av att inte kunna pyssla & grejja på det viset som du vill.
Du kommer väl bli tokig den dagen du kan göra det igen. ;)

Jo du, du missade inte sänggavelbeskrivningen jag la upp på bloggen häromdagen va?! :)


Spara den i en mapp för framtida bruk.

Ha de finaste fint! Kram Malin

Mari sa...

Dröm på du det är helt gratis och så underbart......

Skulle oxå ha hemlängtan men det är ju ett otroligt stort steg ni har tagit och vilka minnen ni kommer att ha i bagagen.

Snygga saker du "planerar/drömmer" om att köpa!

Keep on dreaming!

Kram

Linda P sa...

Stackars dig so mhar abstinens! Du kan ju roa dig med att leta upp saker som skulle passa i Pärlan ;)

KRam!

Familjen V sa...

hallakulle bygger bo: håller med dig till fullständigt. jag vill hellre spara ihop till dom här sakerna o låta det ta tid. vill man ha ngt så är det lika bra att börja spara ihop.

ha det bra!
malin: ja visst är det en bra idé. och inte helt tokigt heller. hus är ju trots allt en investering o det är lika bra att fortsätta göra sitt bästa för att höja dess värde!! Håller tummarna för att det skall gå!!

Och ja- Kartell har finfina saker verkligen!!


kram kram o må väl!!!

mari: att man känner sig lite rastlös o längtar hem är ju inte konstigare än att man längtar 'bort" när man är hemma. alltid längtar man efter det man inte har verkar det som. man jag/vi inser o tycker att det är ok och gör ingen större sak av det. vi trivs i det stora hela och ibland är det sååå overkligt att fatta att vi BOR här.

men som sagt, det skall bli kul o spännnande att komma hem igen och se vart livet för oss!linda p: du- det verkar som om du är rätt bra på att hitta fina saket till Pärlan utan min hjälp;)
Typ allt i pastellfärger funkar ju!!

kram kram!!

Nilla sa...

Snygg plansch!
Ha det så bra.

Familjen V sa...

nilla: ja- det är den. skall beställa den nån dag. det blir liksom inte av. därför har jag lagt upp den här. för att lättare komma ihåg.

ha det så fint själv!

Sandra sa...

Å jag vill ha en stringhylla! Kram

Familjen V sa...

sandra: ja med! helst flera när jag tänker efter;)
kram