måndag 30 juni 2008

Puket Zoo...

Häromdagen gjorde vi ett besök på Phuket Zoo.

Vi tyckte väl inte att det var världens roligaste ställe. Som svensk är man van vid att djuren har stora grönområden att vistas i. Som det sig bör och skall vara också. Visst fanns det roliga djur att titta på men tyvärr så var det mest betonggolv och små burar och understimulerade djur.

Apshowen var så tråkig att t om barnen gäspade och ville gå därifrån.

Men nu har vi gjort det och vi behöver inte undra hur det är där.Det bästa enligt barnen var krokodilshowen och visst var det kul att titta på två tokiga thailändska killar showa bland krokodilerna.


Det var allt från Phuket Zoo. Kul för barnen om dom vill se krokodiler för det fanns det massor av. Men så mkt mer var det inte.

3 kommentarer:

Malin sa...

Ann; Men du! Det llåter ju som en helfräck idé ju! Du har inga bilder på det?! Jag vet en tjej som hade serietidningar tapetserat på väggen, det var med rätt fräckt. :)

Hu, vad läbbigt det ser ut med krokodilen. :S

:)

Ha det riktigt gott! I dag skiner solen så gott här. Underbart! Barn & gubbe är & badar. Jag väntar på en kompis som ska hämta några kaninburar som hon ska få av oss. :) Sen ska jag ev pyssla lite i trädgården. Det rä ju passande väder till det.

Kramisen!

Jessika sa...

Fyyy!

Familjen V sa...

malin: he he! nej tyvärr, det var för läääänge sedan men det är en kul idé och lite ovanligt. Men till barnrum skulle man ju kunna sätta upp på typ Kalle Anka eller Fantomen eller vad nu barnen gillar.
Njut av solen och ha det riktigt gott!!

kram


jessika: ja precis!!

kram