torsdag 19 juni 2008

No 7 från Boots...

I höstas åkte en arbetskamrat till England och jag bad henne inhandla No 7 Protect & Perfect serum från engleska apotekskedjan Boots. Detta var precis innan "mirakelprodukten" fanns att köpa i svenska affärer och jag ville ha ett litet lager med mig till Thailand.

Vet inte om jag har mindre rynkor eller så men jag gillar produktserien och den är kanonbra och prisvärd. Kanske inte om man handlar den i Sverige.


Så gissa om jag blev glad när det första jag såg när vi gick ut från flyget och såg Boots på flygplatsen i Bangkok??!!


Ännu gladare blev jag när jag såg att Boots finns precis ÖVERALLT i Thailand och deras produkter kostar som i England eller tom billigare.
Hudvårdskitet hemma tog slut och idag inhandlades Night creme, Firming Body Cream, Facial wash och hudscrubb. Allt för endas 200 kr!! Hemma hade det lätt gått på över 1000 kr!!
Ville bara tipsa om detta om ni kommer hit. Eller be någon som skall hit att köpa med hem för det är en bra produkt även som den kanske inte utför mirakel ;)

9 kommentarer:

martina sa...

Jag har alltid lagt en massa pengar på ansiksbehandlingar dyra produkter och så utan nog något större resultat. Nu kör jag mary kays produkter, får det för halva priset så det är perfekt! Har inte hört talas om dina men vilket kap!
Trevlig midsommar
KRAM

Anonym sa...

Ann; Det är jättebra att kunna bygga själv. Gaveln på bilden kostar 3500 kr, vilket vi är för snåla för när man lätt kan göra en egen. :) Jag vet dock inte när detta kommer att bli av. :S Men jag hoppas att det blir någon gång under nästa år. :) Jag har lite olika idéer
på hur sänggaveln kan göras och vi har inte bestämt oss en. Men jag har en bra beskrivning på en fin säng som jag kan dela med mig av. Om man inte gillar exakt den modellen (det är hål i mitten på gaveln, en öppning) så kan man ju skippa den och bara utgå från ritningen. Jag hittade beskrivningen i en tidning. Vi kan scanna in den så att jag kan lägga upp den på bloggen eller skicka till dig. Påminn mig bara. :)

Ha en supermysig Midsommar! Kram!

/Malin Inspiration & design

Linda P sa...

HEHE det kan jag garantera att vi har :) Tell you more later...
Ha det fint! Kram

m a r i a k o d e n sa...

Hejhej.....De där produkterna vill jag åxå ha......

Vi ska iväg till kompisar strax....blir nog rätt lugnt...... Har gjort silltårta å kall laxpaj!
Mumsigt....

Hoppas ni får en bra midsommar......blir det nån dans kring stången????

Ha det bäst!

kram!

Familjen V sa...

martina: jag är oxå rätt svag för nya "mirakel" grejer. tror varje gång att det skall ge drastiska resultat;) antar att man får nöja sig med att dom helt enkelt är bra.
mary kay är oxå bra. men inte så billigt precis så du har ju tur. har en foundation som jag köpte i höstas. har dock inte använt den här. svettas ju mest nu för tiden.

glad midsommar!!


malin: tack snälla du för omtanken. det är ingen brådska. ni hinner nog bygga en innan vi kommer hem. annars hör jag av mig!

kram o trevlig helg!!!


linda p: som vanligt är du så hemlighetsfull ;) bara en massa "cliffhangers" från dig.
jag följer med spänning!

kram o trevlig midsommar!!!mariakoden: sill är inte min grej alls. jag äter bara sånt som smakar så lite sill som möjligt typ vitlökssill eller senapssill. man jag äter lite vid varje högtid och tycker att det är tradition snarare än smaksensation. och det är godare för varje gång faktiskt.
nu inser jag att det vore riktigt gott med lite sill ;)

kall laxtårta låter riktigt, riktigt gott!! älskar lax!


ha en riktigt fin helg och må väl!!!

KRAMAR I MASSOR!!!!


Ann

hanna-sofia sa...

Men vilken prisskillnad, underbart att kunna köpa så många av produkterna för ett så bra pris.

Familjen V sa...

h-s: ja- i Sverige är sånt här så dyrt. Tilläggas bör att det var rea på några av produkterna. Men ändå...

kram Ann

Jessika sa...

Bara serumet kostar över 200... :)

Familjen V sa...

jessika: nu köpte jag inte just serumet idag.
den är det enda som det inte är rea på. tyvärr kostar den faktiskt hela 190 kr. billigare än hemma visserligen och ofta har dom tag 3 betala för 2 och då blir det mkt billigare.

kram kram Ann