lördag 30 augusti 2008

Friendship Beach Waterfront Resort...


Igår besökte vi, våra vänner och deras tre flickor, Friendship Beach Waterfront Resort. Det är en resort precis vid vattenbrynet. När jag säger precis så menar jag precis.

Stället låg supermysigt till med pool på ena sidan och havet och stranden på andra. Kvällen till ära spelades ett live-band. Tyvärr höll inte killarna så hög klass men skit samma, det är alltid lite småmysigt att äta till livemusik, ljumna vindar och vågornas kluckande.

Men när killarna drog en Nirvanalåt så var både jag och maken helt säkra på att Kurt Cobain verkligen måste ha vänt sig i graven.Precis vid strandkanten fanns en Ägget-stol fastgjutet (tur det annars hade jag snott med mig den) i grunden. När man sitter i den har fantastiskt utsikt med strand och öppet hav framför sig. Fast den funkar bra som klätterställning oxå!

Jättetrevligt ställe med många små mysiga bungalows som jag kan rekommendera. I vissa rum kan man få utomhusdusch. Inget för den som ogillar småkryp dock!;)2 kommentarer:

Mari sa...

Så mysigt ni har det!

Då hade du väl haft o göra om du skulle fått med dej den fåtöljen hem kan jag tro, men är man envis som synden så går allt..........

Ja, det blir nog ingen fåtölj utan jag ska ha mer utrymme, underbart!!

Ha det så jättegott!!!

Kram//Mari

Familjen V sa...

mari: jag tänkte bara sno med mig den till vår veranda här. jag är väl inte tokig eller?;)

den enda fåtölj jag vill ha är en Lamino. den är bekväm och är inte så klumpig. men jag vill helst fynda den på blocket så det blir nog ingen för mig.

kram o ha det bra!