fredag 25 april 2008

Present från Sverige...

Igår fick jag en postavi om att det fanns ett paket till mig att hämta! Idag var vår taxichaufför och hämtade ut det åt mig. Avin stod på thailändska så det var lika bra att langa äredet vidare till "vår" hjälpsamma chaufför.


Det var från mina kära arbetskamrater som ville gratta mig på min födelsedag förra veckan.

I paketet fanns detta:
En praktiskt plastvas från Ceasar Collection. När den inte används så är den platt och tar ingen plats. Superkul idé och lätt att ta med hem.

Orangea Marimekkoservetter och glasunderlägg med djurmotiv från Färg och Form.


Inspirerande inredningstidningar att läsa och ge tips om inför hemkomsten. Det var en ny tidning med INRED, någon som har läst den?En massa godis till MIG!!! Oh- nej sa barnen- det är till oss oxå!!!


Som ni märker tror jag att mina arbetskamrater har insett att jag saknar inredning och vill förgylla min vardag även här. Man blir så glad över att få svenska presenter när man bor utomlands.Hade inte spelat ngn roll vad jag hade fått egentligen, bara att det var från SverigeNej- nu är det godis och läsning som gäller.
8 kommentarer:

a home far away sa...

Kul med paket från Sverige, min mamma skickar ner inredningstidningar till mig också, så glad blir man!

Jag har en svensk kompis som jobbar där på immigrationen, onödigt vetande...
Trevlig helg!

Hanna-Sofia sa...

Vilka gulliga arbetskamrater! En taxichaufför som åker till posten och hämtar ens paket det låter något det ;-)

Linda P sa...

OMG, jag vill ju inte vara en diskriminatör (hehe). Givetvis är ALLA välkomna att vara med i tävlingen. Det var bara jag som hade förutsatt att det skulle vara skitdyrt att skicka paketet. Men så kollade jag upp det och det var ju lugnt. Så du är så välkommen att delta :)

Kram!

Familjen V sa...

a home far away: ja- man uppskatar sånt som tidningar sååå mkt när man bor utomlands. det är ju inte bara att springa ut och köpa själv.
jaha- vad heter din kompis då? kanske ngn jag stött på?


hanna-sofia: ja- mina arbetskamrater är dom bästa!!!
vi har hittat en kanonchaufförr som vi håller hårt i. han o hans fru kör sakta och har bil med bälten i. det är inte dåligt det!! vi ringer dom på mobilen och dom kommer till dörren. dom är inte dyrare än andra och hjälper oss med räkningar o dyl.
känns som vi har en egen chaufför ;)


linda p: ha ha- det gör inget. jag förstod att du inte menade ngt personligt med oss som bor UTANFÖR EU.
pinsamt nog hinner jag inte skriva ngt fyndigt till din tävling för jag skall skriva ett inlägg om vart vi skall och packa.

tack o kram för din omtanke!!

Jessika sa...

Så kul med fina presenter :) Och saltlakritz... Kram!

martina sa...

Vilka pefekta presenter, det godiset äter jag också, saknas dock turkisk peppar =)
Svar Självklart kommer du snart få se bild på stolarna =)
HA DET BRA

Familjen V sa...

jessika: ahh- det är sååå gott med godis. men jag ransonerar så inte allt tar slut. kan ju inte precis springa ut o köpa nytt ;)

ha det bra


martina: skall bli spännande att se stolarna. jag var ingen lakrits människa innan men eftersom det inte finns här så är det det enda man är sugen på. tur att mina arbetskamrater hade tagit fasta på det ;)

Anonym sa...

Tack for intiresnuyu iformatsiyu